martes, 27 de abril de 2010

A la Ciutat

Avui estic contentíssima. La meua secció d'ahir de "Sofà & manta" va ser moooolt profitosa. Molt. Però es que anava sobre segur... Vaig revisitar una de les meues pel·lícules preferides, "A la ciutat" de Cesc Gay.
Aquesta pel·lícula del 2002 parla d'un grup d'amics a la trentena... Pors, satisfaccions, alegries, felicitat i tristesa. Potser perquè ja m'acosto a aquesta edat, potser perquè també hi visc a Barcelona, potser... no ho sé, però em sento molt identificada amb els personatges. Molt. No cal anar a Hollywood per veure històries que arriben endins. El Cesc Gay amb aquestos personatges tan humans, tan reals a mi em fa sentir molt. I ho fa aquí, a Barna. Des d'aquí li ho agraeixo. I vos animo a vosaltres a que se la mireu!!

I un regalet... Us deixo el link a un parell de webs molt interessants:
http://webs.racocatala.cat/lacrispeta/
http://www.cinemacatala.net/

4 comentarios:

  1. M'encanta la història d'Eduard Fernandez a aquesta peli, gràcies per refrescar-nos la memòria, Películera!! Aquesta nit me la pillo al videoclub!!

    ResponderEliminar
  2. A la ciutat... no coneixia aquesta pel·lícula... M'has fet gana de veure-la, d'aquesta setmana no passa!! Espero noves recomanacions!

    ResponderEliminar
  3. personalment és una pel.lícula que em va arribar molt!!!

    ResponderEliminar
  4. Gràcies, Bargalloneta pel teu comentari. A mi em va passar el mateix. És tan propera, veritat?

    ResponderEliminar